Tehnika un tehnoloģijas | egoPERFECTUS
egoperfectus

Kontakti

 Vaļņu iela 5, Rīga
 (8-5) 249 8741
 +371 295 29995
 [email protected]
 I-V 9:00 – 18:00

PARAŠYKITE MUMS

Tehnika un tehnoloģijas 

Šī studiju programma ir paredzēta tiem, kas vēlas iegūt tehnisko izglītību un nākotnē strādāt ražošanas un tehnoloģiju nozarē. Tā sniegs ne tikai teorētiskās zināšanas par mūsdienu tehnoloģijām un tehniskajiem risinājumiem, bet arī praktiskās iemaņas dažādu tehnoloģiju pielietojumu meklēšanā reālajā dzīvē. Studiju laikā apgūtā teorija tiek apvienota ar praktisko darbu, kas tiek veikts reālos darba apstākļos prakses laikā.

Tehnoloģijas ir ļoti plaša joma, tāpēc ir daudz specializācijas jomu. Bieži vien tie ir saistīti ar datorzinātnēm, inženierzinātnēm.

Vēlaties padomu par karjeru vai studijām ārzemēs? 

Rakstiet mums.

Šeit ir uzskaitītas dažas no populārākajām specializācijām tehniskajā jomā:

Automatizācija. Šī specializācija aptver robotiku, elektrooptiku, kiberdrošību, komunikācijas, sensorus un daudzas citas zinātniskās tehnoloģijas. Studiju programma aptver programmēšanas un tehnisko problēmu risināšanas pamatus, datorizētu projektēšanu, inženiertehnisko matemātiku un robotiku.

Tehnoloģiju pārvaldība. Šī specializācija ir vērsta uz tehnoloģiju administrēšanu, kas saistīta ar grāmatvedību, finansēm, piegādes ķēdes vadību, sabiedrības veselības informāciju, cilvēkresursu vadību un komunikāciju. Šajos pētījumos uzņēmējdarbības principi apvienoti ar tehnoloģiskām problēmu risināšanas metodēm, lai palīdzētu jums pārvaldīt datus un sasniegt jūsu mērķus. Studiju programmā ir iekļauti priekšmeti datorsistēmu, vadības un vadības studiju jomā.

Informācijas tehnoloģijas. Šī specializācija ir vērsta uz e-komerciju, e-biznesu un biznesa informācijas IT risinājumiem.

Pēc bakalaura grāda iegūšanas jums būs lieliskas karjeras iespējas jebkurā nozarē. Īpaši aug pieprasījums pēc IT speciālistiem veselības aprūpē un izglītībā.

Papildus šīm specializācijām var izvēlēties arī telekomunikācijas, bezvadu sakarus, būvniecības tehnoloģijas, datorzinātnes, datortehnoloģijas, datu aizsardzību, elektroniku, jūras tehnoloģijas, robotiku, drošības informācijas tehnoloģijas.

Jūsu turpmākā karjera ir tieši atkarīga no izvēlētās specializācijas. Pēc studiju beigšanas daudzi kļūst par robotikas inženieriem, profesoriem, matemātiķiem, statistikas kalkulatoriem, ražošanas speciālistiem un automatizācijas pētniekiem.

Kā notiek mūsu konsultācijas un kādus pakalpojumus mēs piedāvājam?

  • Kopā ar klientu mēs izvērtējam viņa vēlmes, ambīcijas, finansiālās iespējas, karjeras mērķus, iespējas izpildīt iestājprasības un daudz citu svarīgu kritēriju, kuri ļauj mums sniegt klientiem informāciju par viņiem vispiemērotākajām mācību iestādēm dažādās pasaules valstīs.
  • Mēs sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par viņu izvēlētajām augstākās izglītības iestādēm ārzemēs un studiju programmām, mācību maksu, apmaksas kārtību, stipendijām un iespēju saņemt finansējumu, dokumentu iesniegšanas kārtību un iestāšanās noteikumiem, dzīvošanas iespējām, darba iespējām un citiem būtiskiem aspektiem.
  • Mēs pilnībā uzņemamies rūpes par visu nepieciešamo dokumentu sagatavošanu, kas nepieciešami, lai iestātos mūsu klientu izvēlētajās mācību iestādēs ārzemēs, kā arī noformējam studiju pieteikumu.
  • Pārbaudīsim un rediģēsim Jūsu motivācijas un rekomendācijas vēstules, kā arī nepieciešamības gadījumā nodrošināsim dokumentu tulkojumu angļu valodā.
  • Aizpildīsim pieteikuma veidlapas.
  • Palīdzēsim, ja Jums būs nepieciešama studenta vīza (piemēram, Austrālijā, ASV, Kanādā): sniegsim nepieciešamo dokumentu sarakstu un vīzas pieteikuma veidlapu, palīdzēsim aizpildīt medicīniskās pārbaudes dokumentus un iegādāties veselības apdrošināšanu.
  • Atradīsim Jums piemērotāko naktsmītni: reģistrēsim studentu hostelī vai mājoklī.
  • Atradīsim un iegādāsimies aviobiļetes par vislabāko cenu, lidojuma datumu un ilgumu vai atbilstoši jebkurām citām personiskām prasībām.
  • Sniegsim visu informāciju par darba iespējām un dzīvi izvēlētajā valstī.
  • Visa izglītības procesa laikā un uzturēšanās laikā valstī mēs labprāt atbildēsim uz jums aktuāliem jautājumiem.